De Bresser Bedrijfsdiensten BV

Oisterwijk
013 - 52 82 372
Tilburg
013 - 54 25 935
Breda
076 - 52 44 617

Opslag en archiefopslag

De Bresser bedrijfsdiensten biedt u de mogelijkheid uw inventaris, inboedel, maar ook uw complete archief kunt u bij ons opslaan, beveiligd en verwarmd.

Heeft u er weleens over nagedacht om uw archief extern op te slaan? Het grote voordeel van externe archiefopslag is dat u in uw eigen pand ruimte creëert voor uw kernactiviteiten. Wanneer u kiest voor archiefopslag bij De Bresser Bedrijfsdiensten weet u ook dat het op een veilige manier gebeurt. 

Zo eenvoudig kan externe archiefopslag dus zijn.  U bepaalt wie er toegang krijgen tot uw opslagruimte en dus de archieven.

Inboedels van bijvoorbeeld verhuizingen kunnen ook bij ons opgeslagen worden.

Dit gebeurd op een beveiligde en klimaatregelbare locatie. Uw spullen worden vakkundig en professioneel behandeld en u bepaald de duur van de opslag en wie er toegang heeft tot de container.  Wij hebben verschillende maten containers, denk hierbij aan 20ft containers, 40ft containers maar ook 45ft containers.

U kunt dan kiezen voor 3 verschillende mogelijkheden:

1. Zelf laden bij ons op de zaak. U kunt uw spullen zelf komen brengen en laden en betaald alleen de huur van de container.

2. Zelf laden bij u aan huis. Wij plaatsen de container en na laden halen wij deze weer op en plaatsen deze in onze opslag.

3. Geheel verzorgd uit handen geven aan onze Erkende Verhuizers. Hiervoor komen wij bij u langs om een vaste prijs te maken voor uw verhuizing.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Weet u niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft voor archiefopslag? Maak met ons een afspraak, dan adviseren wij u graag hoe uw archief/opslag zo efficiënt mogelijk kunt opslaan.

E-Mail: info@debresser.nl          Tel.: 013 528 2 372

Opslag en archiefopslag De Bresser Bedrijfsdiensten

Webdesign by Robiz.nl Oisterwijk